WIE IS PERMISSIEWij hanteren een bewezen LCP methode en werken bottom-up, volgen de principes vanuit de nautische wereld. Kijken naar de 'essentie' en vragen ons af: "wat doet er echt toe", zoeken naar de meest pragmatische & praktische oplossingen. Een stip op de horizon zetten, de meest optimale koers uitzetten, rekening houden met de beschikbare middelen, omstandigheden en invloeden. En vooral ook, teamwork! met het individu centraal.


Zo werken wij als het gaat om een team ontwikkel traject:

- Kennismaking met betrokkenen

- Inventarisatie van de uitdagingen & kansen

- Plan van aanpak, planning & begroting

- Onderzoek, analyse & pragmatisch advies 

- Introductie, uitvoering/implementatie

- Begeleiding/coaching ontwikkel traject

- Monitoring, evaluatie & opvolging 

WIJ MAKEN GEBRUIK VAN HET LEADERSHIP CIRCLE MODEL

Leadership Circle is een gepatenteerde-methode die organisaties helpt hun leidinggevenden te beoordelen en te ontwikkelen.


Het geeft inzicht in de denkstijl en de prestaties van leidinggevenden, zodat zij hun persoonlijke prestaties en het prestatieniveau van hun team kunnen verbeteren."De LCP methode geeft ons als organisatie de mogelijkheid ons team verder te ontwikkelen in de uitdagende markt. Vooral de modulaire opzet, de pragmatische insteek en gebruik van bewezen methodes maakt het voor ons tranparant en daardoor ook heel effectrief". 


Rick van Duin"Wat ons zo goed beviel was de mogelijkheid om tijdens het ontwikkeltraject eenvoudig en aansluitend extra programma's toe te voegen zoals project-management, onderhandelen & sales technieken". 


Ilse Heslinga

"We zijn heel blij met het programma. Een geweldige methode om je team maar vooral ook het individu te motiveren, mentaal gezond te houden waardoor ze zich veilig voelen"


Marc Olijhoek 

“Wij bieden een doelgericht ‘coach’ programma voor de effectieve ontwikkeling van teams en individu!”


Marcel van der Molen


Mentor, Coach, Consultant & Sailor


Belangrijkste rode draad is; ‘vooruit-gang’, ‘veiligheid’, ‘vernieuwing' & 'verandering’ met de focus op de IK!


Als basis gebruiken we de principes en ervaring uit de nautische wereld.


Dat heeft alles te maken met het feit dat je op het water altijd in een soort overlevings-modus zit, midden in de natuur en met heel veel vrijheid.


En vooral die vrijheid is cruciaal! Hoe ga je daar mee om, je houding, gedrag, visie en mentale/fysieke gesteldheid.   

Work-out


Naast consult en coaching op gebied van management & marketing  bieden wij ook training op locatie aan. Daarvoor gebruiken we o.a. een zeilschip.  Dit doen we met een team van professionele trainers. De samenstelling is op basis van behoefte (programma) en beschikbaarheid.


Actief aan de slag op de Zuiderzee, Wadden- of de Noordzee! Schuimkoppen trotseren met vrienden of collega’s. Motiveringssessie of 'gewoon' een vergadering. Ook bieden wij zeiltrainingen en managementtrainingen op maat. Zeilen is ‘het' middel om te werken aan teambuilding. 


Het prachtige zeilschip is een belevenis op zich! Geschikt voor Working-out sessies, incentives, team building meetings, trainingen en relatiemanagement. Wij kunnen een programma op maat samenstellen. Deze uitzonderlijke ervaring zal structureel bijdragen aan teambuilding. Ook 'gewoon' vergaderen is op het schip 'ongewoon', daardoor effectief!